Gimnás

Technogym / Wellness System

El gimnàs de Vall Parc disposa d’una ubicació excepcional dins del club: unes vistes panoràmiques amb llum natural converteixen la nostra sala de fitness en un lloc únic. Tenim també la millor tecnologia esportiva: les màquines Technogym, dotades amb el novedós sistema MyWellness, el qual ofereix una excel·lent ergonomia en el mercat del fitness. L’usuari té a la seva disposició una gran varietat de màquines càrdio dotades de pantalles de 12 polzades amb connexió a Internet, ràdio, televisió o bluetooth. Completant tot això, la sala incorpora màquines de pes guiades i zona de pes lliure amb un ampli assortit de peses, bancs, barres i discos de pes.

Última tecnología en entrenamiento

Sala de fitness de 200 m² con el innovador sistema Prescribe de Technogym (Wellness System).

Actividades dirigidas

Asesoramiento personalizada con monitores altamente cualificados y actividades dirigidas cada día de la semana (incluso en domingo).

Entrenament personal wellness system

La Clau Wellness és un servei d’entrenament personal sense un horari fix. Es tracta d’un dispositiu que, connectat a les nostres màquines, t’informa de totes les rutines que has de dur a terme per a seguir un entrenament personalitzat.
El pla de treball serà carregat prèviament pels nostres monitors del gimnàs que establiran, d’acord amb el soci, unes rutines individuals. El sistema també permet fer seguiment de l’entrenament i compliment del pla de treball.

Únete a la fiesta de Inauguración

¡Daremos una Fiesta para celebrar la Gran Inauguración!

Aprovecha para ver las nuevas pistas

o si prefieres

Estamos Creciendo

Este año será realmente especial. Estamos ampliando nuestras instalaciones y nos hace ilusión compartir estos avances contigo.

Contacta con un Comercial

Te contactaremos en menos de 24 horas con toda la información

Abrir Chat
1
¿Necesitas ayuda?
¡Hola! 👋

Estamos encantados de ayudarte con tus dudas.